Eikö Suomessa myydä näyttäviä tapahtumaratkaisuja?

Tämä kysymys nousi esiin lukemattomia kertoja halutessamme toteuttaa laadukkaita ja inspiroivia tapahtumia omille asiakkaillemme viimeisten 20 vuoden aikana. Harmiksemme jouduimme tässä tuhansien roll-upien maassa useimmiten pettymään.

Päätimme muuttaa tilanteen itse.

Lähdimme maailmalle etsimään uusia ideoita ja korkealuokkaisia ratkaisuja, joilla asiakkaamme voisivat toteuttaa inspiroivia tapahtumia, tilaisuuksia ja promootioita.

Tätä missiota varten perustimme T4B Distribution Oy:n. Yrityksen, jonka kanssa et enää ikinä tyydy keskinkertaiseen. 

IIKKA BUSS

PARTNER

Jo 1980-luvulla Suomessa syntyi internetyhtiö nimeltä Raksanetti. Kuuluin yrityksen perustajiin ja osallistuin aitiopaikalta internet-liiketoiminnan varhaisiin vaiheisiin. Raksanetin jälkeen urani jatkui IT-tuotteiden parissa koko 90-luvun.

2000-luvun asussa johdin sveitsiläisen it-yritys Logitechin toimintaa Suomessa yli 14 vuoden ajan. Olin mukana suunnittelemassa satoja tilaisuuksia ja promootioita, jotka täyttivät kovimmatkin globaalin organisaation vaatimukset.

Vuonna 2016 ympyrä sulkeutui, kun perustimme Petrin kanssa T4B Distributionin, ja hyppäsin toista kertaa yrittäjän saappaisiin. 

 

P E T R I LEHMUSKOSKI

PARTNER / INVESTOR

Tuotteen tärkein tekijä on laatu. Ilman sitä tuote on merkityksetön. Laadutonta tuotetta ei kenenkään ostaa eikä kyllä myydäkään. Kun laatu kohtaa oikean hinnan, alkaa tuotteessa olla potentiaalia.

Olen toiminut yrittäjänä lukioajoista lähtien. Perustin vuonna 1983 Toptronics Oy:n, josta kasvoi Pohjoismaiden suurin tietokone- ja konsolipelien jakelija. Tunnen erittäin hyvin yritysten promootiohaasteet ja tarpeen erottua edukseen aina vain innovatiivisemmin ja elämyksellisemmin.