Laatua ja kestävyyttä Terassille ja puutarhaan

T4B:n valikoima koostuu Eurooppalaisista huippumerkeistä, kaikkia edustuksiamme yhdistää käsityön korkea laatu sekä tyylikkyys joka istuu hyvin skandinaaviseen sisustukseen.

Olemme vuosien ajan keskittyneet hakemaan maailmalta sellaisia edustuksia jotka sovi sopivat hyvin Suomalaisille terasseille ja puutarhoihin. Merkittävänä kriteeri tuotteille on ekologisuus sekä luonnon materiaalit.

Pidämme tärkeänä että kaikki tuotteet ovat elinkaarelta pitkiä ja niiden kaikki materiaalit ovat hyvin kierrätettäviä.

Kehitämme ja testaamme jatkuvasti uusia palvelumuotoja   B2B ja B2C asiakkaille. (Esimerkkinä kalusteiden talvisäilytys ja huolto)

Tätä missiota varten perustimme T4B Distribution Oy:n. Yrityksen, jonka kanssa et enää ikinä tyydy keskinkertaiseen. 

IIKKA BUSS

PARTNER

Jo 1980-luvulla Suomessa syntyi internetyhtiö nimeltä Raksanetti. Kuuluin yrityksen perustajiin ja osallistuin aitiopaikalta internet-liiketoiminnan varhaisiin vaiheisiin. Raksanetin jälkeen urani jatkui IT-tuotteiden parissa koko 90-luvun.

2000-luvun asussa johdin sveitsiläisen it-yritys Logitechin toimintaa Suomessa yli 14 vuoden ajan. Olin mukana suunnittelemassa satoja tilaisuuksia ja promootioita, jotka täyttivät kovimmatkin globaalin organisaation vaatimukset.

Vuonna 2016 ympyrä sulkeutui, kun perustimme Petrin kanssa T4B Distributionin, ja hyppäsin toista kertaa yrittäjän saappaisiin. 

 

P E T R I LEHMUSKOSKI

PARTNER / INVESTOR

Tuotteen tärkein tekijä on laatu. Ilman sitä tuote on merkityksetön. Laadutonta tuotetta ei kenenkään ostaa eikä kyllä myydäkään. Kun laatu kohtaa oikean hinnan, alkaa tuotteessa olla potentiaalia.

Olen toiminut yrittäjänä lukioajoista lähtien. Perustin vuonna 1983 Toptronics Oy:n, josta kasvoi Pohjoismaiden suurin tietokone- ja konsolipelien jakelija. Tunnen erittäin hyvin yritysten promootiohaasteet ja tarpeen erottua edukseen aina vain innovatiivisemmin ja elämyksellisemmin.